שלום אני מכינה חלב שקדים במכונת מיצים של יורום

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/07/2014 | 11:35 | מאת: נטלי

דגכגגככגדכוס שקדים 4 תמרים ומים רציתי לדעת אם אפשר לתת לתינוק מעל גיל שנה הוא מאוד אוהב את זה ושותה כמעט ליטר ביממה בכל שעות היום זה לא מסוכן כוס שקדים ביממה? יש לי עוד שאלה בהתחלה לא ידעתי שצריך לקלף את הקליפה ונתתי לו חלב שקדים ללא קילוף השקד וללא השריה פשוט הכנסתי למסחטה קראתי שזה אסור ועכשיו אני נורא מפחדת שלא גרמתי לנזק??

את יכולה לתת מעט מהחלב שקדים ואני מקווה שזה לא בא להחליף תמ"ל או חלב כי אם כן זה לא מתאים והוא עלול לסבול מכל מיני מחסורים וירידה במשקל את יכולה לתת פירות ,כריך עם חומוזס וטחינה ואבוקדו ארוחה בשרית ביצה חלב ומוצריו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים