תזונה בן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/07/2014 | 15:36 | מאת: שרון

הבן שלי כמעט בן 7 חודשים הנקה בלבד. אוכל בבוקר פירות ובצהרים מרק אבל תמיד אוכל ומקטר תוך כדי, בקושי פותח את הפה ולא מוותר על ההנקה בכל שלבי היום. מה אפשר עוד להציע לו לאכול? איזה כמות? תמיד נראה שהוא רעב...

לא חושבת שהוא רעב ,הוא פשוט יכול לינוק וזה הופך להיות מוצץ את צריכה לעשות סדר בבוקר הנקה לאחר 3 שעות פרי עם אבוקדו או טחינה לאחר 3 שעות מרק עם עוףאו הודו ולאחר 4 שעות הנקה ושוב 2 הנקות יתכן שיקום בליילה ויצה לינוק וזה בסדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים