לוסק מטרנה ואינפמיל לבן שלושה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/03/2014 | 14:43 | מאת: שרון

שלום, בני בן שלושה וחצי חודשים סובל מריפלוקס סמוי,התחיל טיפול באינפמיל כמה ימים שעשה לו עצירות קשה, פנינו לרופא שנתן לו לוסק שאלתי היא האם אפשר לשלב כמה ארוחות ביום מטרנה וכמה ארוחות ביום אינפמיל בשביל לעזור לו עם העצירות? זה יכול לעשות לו נזק, כמו כאבי בטן או חוסר יעילות לתרופה או לאינפמיל? האם בכלל אפשר לתת רק מטרנה עם לוסק.?

אם יש לו רפלוקס בעיקרון את צריכה לתת אנפמיל AR ולפי מה שהרופא נתן לך מבחינה תרופתית ולא יכולה לתת מטרנה לסרוגין מטרנה עם לוזק זה לא טיפול לרפלוקס ולכן פני לרופא אם את לא מסתדרת עם אנפמיל AR בגלל העצירות

03/04/2014 | 13:30 | מאת: נועם

אני בהתחלה פניתי לחברה והם הסבירו לי שצריך להכין את הפורמולה על מים קרים מהמקרר ואח"כ לחמם וזה מאוד עזר. דברי איתם הם באמת בסדר.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים