כאב ראש מקבצי?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

27/01/2015 | 10:52 | מאת: יובל

שלום.. ב- 21-09-13 נפצעתי בתאונת עבודה מוכרת ע"י ביטוח לאומי. נכנס לי מברג לעין ימין וכתוצאה מכך יש לי פזילה ושיתוק עצב V1 (עצב 5 ו - 6 ). מאז התלוננתי רבות על כאבי ראש אך אף רופא לא לא התמקד בנושא זה וכן גם אני. לאחרונה כאבי הראש החמירו ואף תכיפותם הפכה יומיומית. כאב הראש ממוקד מאחורי העיניים חד ואורך כשעתיים בערך בשעות הבוקר באופן קבוע ובנוסף יש לי נזלת וכאבי עיניים בייחוד בעין הפגועה. אציין גם כי יש לי בעיות דיסקים בגב ובצוואר ופיברומיאלגיה ולצורך זה אני מדביק מדבקה של בוטרנס ומשתמש גם בטרמדקס 100 מ"ג מידי פעם. האם יש קשר בין כאבי הראש לתאונה הנ"ל ? האם מדובר בכאב ראש מקבצי? האם התרופות גורמות לכאב הראש? האם יש מקום לתבוע החמרת מצב?

התיאור יובל עשוי להתאים לכאב ראש מקבצי, חבלה בעין עשויה להיות קשורה, פנה למרפאה לכאבי ראש באחד מבתי החולים.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש