2 הפלות רצופות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

23/07/2014 | 23:07 | מאת: תמר

שלום רב, אני ובעלי נשואים שנתיים. שנינו בגילאי 36 ואנחנו מנסים כבר שנתיים. לפני ארבעה חודשים סוף סוף הצלחנו באופן טבעי. לאחר השבוע השישי החל חשד שהתברר כנכון שהעובר לא התפתח. למעשה היה שק ריק. עברתי גרידה. לאחר מכן במהירות הבזק התחלנו לקחת הורומונים ועשינו הזרעה ונקלטתי על הפעם הראשונה. לא הייתה מאושרת ממני. ראינו אפילו דופק בשבוע השישי. אתמול התבשרנו שהופק נעלם וליבו של העובר נדם. אני לפני גרידה שנייה. מה שמדהים הוא שאני עדיין לאנשברתי. כולם נורא מחזקים אותי ואני בעיקר מחזקת את כולם. בעלי המדהים הוא מקור הכוח שלי ואני הרבה יותר דואגת לו מאשר לעצמי. אני כל כך מפחדת שמתי שהוא ייפול האסימון והחזות החזקה שאני מציגה תתפוגג. אני מפחדת מה יקרה אז. אני כאילו מסתכלת על המצב מהצד. לא בוכה, לא מעכלת בעיקר, ממשיכה הלאה כאילו לא קרה כלום. זאת לא אני! אני בחורה רגישה מאוד ואני מפחדת שזה יתפוצץ לי בפנים. אשמח לעצות

28/07/2014 | 09:47 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי תמר יקרה. אני ממש מצטערת לקרוא על האובדנים שלך והאכזבה. האם כבר עברת את הגרידה? לגבי השאלה שלך והחשש, אני חושבת שהמודעות שלך לתגובות הרגשיות שלך ולדרך התמודדות שלך חשובה מאוד. יחד עם זאת, אי אפשר לזרז תהליך , ואין דרך אחת נכונה ומסודרת להתמודד גם אם אנחנו מכירים את עצמנו שונה מניסונות בעבר. תני לעצמך זמן, ותראי איך את מרגישה ובעיקר למה את זקוקה בכל יום מחדש. ההבנה שלך את עצמך ומה שקורה לך הם משאב חשוב. זה נפלא שאת דואגת לבן הזוג ושהוא מקור כוח עבורך, מקווה שתדעו להמשיך להיעזר האחד בשניה והאחת בשני . שולחת חיבוק , אשמח לשמוע מה שלומך. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי