בעיות שינה - תינוקת בת 10 חודשים.

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

28/07/2015 | 07:08 | מאת: טדי י

שלום, בתי בת ה 10 חודשים מתקשה מאוד בשינה רציפה בלילה. ברוב הלילות מתעוררת כ 3-5 פעמים. יש לציין כי היא יונקת באופן מלא , גם לפני השינה ועד להירדמות. בחלק מהמקומות נאמר כי בעיה זו נובעת בגלל השיניים, בחלק בגלל ההתפתחות בגיל זה ובשאר ללכת לייעוץ שינה. אשמח לייעוץ או הכוונה, האם זה נורמלי בגיל זה ?

טדי שלום, גם בגיל 10 חודשים ישנם קשיי שינה שיכולים להתבטא הן בקושי להרדם (ילדים שנרדמים רק בזכות משהו מסויים - למשל הנקה, ליטוף) וכן ביקיצות מרובההשפעה של יציאת שיניים היא בד"כ 2-3 ימים. אני יכול רק לנחש כי הקושי אצלכם נובע מהרגלי שינה של ביתך ותלות בכם כדי להרדם. אפשר בהחלט ללכת ליעוץ שינה אצל איש/אשת מקצוע שם תוכלו לקבל הכוונה נכונה ולשפר את דברים אלו. התערבויות כאלו הן בד"כ מאוד קצרות ומאוד אפקטיביות ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים