ביטוח הדדי שבוטל?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

30/10/2014 | 23:45 | מאת: נכד

סבי היה מבוטח בביטוח הדדי דרך חברת נתיב ונפטר בספטמבר השנה. גילינו שלאחר ששילם עשרות שנים את הביטוח לא נוכל לממש אותו, מכיוון שהקופה ביטלה את הביטוח בסוף אפריל, 2014, בהחלטה חד צדדית, בלי להודיע לנו כלל. אכן לפי תלוש הפנסיה לא נגבו תשלומים מאז מאי השנה. מה ניתן לעשות? איך הדבר ייתכן?

לצערי לא ניתן לעשות הרבה אם תוכל להוכיח באופן ערכי שהוא היה סיעודי לפני מועד הביטול אולי תוכל לעשות משהו, אבל זה מורכב מאוד

מנהלי פורום תביעות ביטוח