גזים כלואים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/08/2015 | 08:55 | מאת: אלי

שלום אני סובל מעצירות קשה המעיי שלי עצל ולא עובד כלל עקב שימוש ממושך במשלשלים לאחרונה מלא בגזים נפוח רוצה בבקשה הסבר מנומק על צינורית לשחרור גזים אצל תינוקות מזה ? האם ניתן להשתמש בזה בעצמי? ואם כן אז איך ? בנוסף איזה תכשיר תרופה יכולה לעזור לשחרור גזים? בבקשה אל תמליץ לי על תזונה אני אוכל גם ככה רק בריא לחלוטין תודה

אלי שלום אינני יודע במה הדברים אמורים. לא מקובל להכניס צנרת ע"מ לשחרר גז אלא במקרים מוגדרים מאד. לגבי "עצלות" המעי - עליך לעבור בדיקות להערכת תפקוד המעי כדי לאשר \ לשלול בעיה זו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול