עצירות מוזרה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/07/2015 | 17:21 | מאת: ורה

היצירות שלי תמיד היו סדירות (פרט לטיולים וזה נורמלי עד כמה שאני יודעת) לפני כחודש וחצי החלה עצירות (זו היתה תקופה ש'טרפתי' פריכיות אורז...) ואז באמצעות לקסטיב - הצלחתי להתרוקן. המשכתי בתזונה הרגילה שלי (בלי הפריכיות.) אבל התופעה המשיכה. אני שותה. ניסיתי סובין קצת/ ברנפלקס - גורנישט. פחות מפעם בשבוע. מה שמוזר לי - אין תחושה של נפיחות. אין תחושה של 'לחץ' בבטן (או לעיתים נדירות מאד) גזים - מעט מאד לא מעבר לשגרה. מה דעתך? מה הפתרונות שגדאי לבחון.

ורה שלום הקפידי על תזונה עתירת סיבים, שתייה מרובה ופעילות גופנית. אם זה החל לפני זמן קצר יחסית - רוב הסיכוי שתחול הטבה \ חזרה לנורמה ללא צורך במשלשלים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול