עצירות חריפה בבקשה עזרה ותומת לב

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/09/2014 | 02:14 | מאת: רוני

היי. כבר פירסמתי פה פעם בעבר. אני רק מבקש תשובה לעניין כי אני יודע ששואלים אותך מלא שאלות אבל אני באמת סובל. אני סובל מעצירות שהיא כנראה על רקע נפשי. אני מטופל אצל פסיכיאטרית ופסיכולוגית- אין להם מענה מיוחד לבעיית העצירות. אני מוריד לאט לאט את התרופות הפסיכיאטריות שכן כנראה הן הגורם לעצירות. בעבר עשיתי בדיקת קולונוסקופיה והיה נקי לחלוטין. אך עדיין אינני מתרוקן. גם הנרות גליצרין הפסיקו לפעול. שמעתי שיש כזה דבר ביו פידבק או כאלה שיוכלו ללמד אותי איך לגשת לשירותים שוב. הבעיה היא שהתורים לגסטרואנרתולוגים ארוכים מאוד ואני ממש ממש סובל כבר נמאס לי זה ממש מתיש וקשה לי מאוד לחיות ככה. יש לך אולי המלצה כלשהי? אני יכול ללכת למיון אבל משם שלחו אותי לקולונוסקופיה שכבר עשיתי. אני צריך מישהו צמוד להפגש איתו על בסיס שבועי ולנסות דברים עד שאפטר מהצרה הזו. בבקשה תעזור לי. בבקשה. ועוד שאלה- בזמן שאני "עצור" הגיוני שפתאום הבטן תתנפח? מקווה שתיקח אותי ברצינות אני חייב לעשות שינוי בחיי. אציין גם שאני לא מרבה לעשות ספורט בגלל כאבי הבטן- מה דעתך לגבי זה ואיך אפשר להתגבר על כך. האם תה ירוק יכול להרגיע את המעיים?

רוני שלום 1. לגבי תורים לגסטרואנטרולוגים - לצערי אינני יכול לעזור 2. קיימים 2 סוגי ביופידבק עיקריים לעינייניך: כללי - להורדת מתחים וטיפול במעי רגיש, אנורקטלי - לאימון ספציפי של שרירי רצפת האגן. נעשה רק למישהו שמוצאים בעיה ספציפית בבירור פיזיולוגי. 3. כמעט כל מי שיש לו עצירות סובל מהתנפחות הבטן לאחר מספר ימים ללא יציאה 4. לגבי ספורט - תתחיל למרות הכאב 5. אין מידע רפואי לגבי תה ירוק \ תה בבונג - אין בהם נזק

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול