ישיבה עם פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/08/2014 | 05:59 | מאת: אילה

בוקר טוב, לאחר חודשיים של שכיבה בבית עם פריצת דיסק חמורה בחוליות s1 l5, חזרתי לעבודה חלקית לכמה שעות, יש לציין שהעבודה אינה פיזית אלא מצריכה ישיבה, אני מרגישה קושי בישיבה ובסיום יום עבודה עייפות וכאבים באזור הפריצה, האם אני מזיקה לעצמי?האם לא טוב לשבת עם פריצת דיסק? יש לציין שאני מסתובבת הרבה ועושה תרגילי מתיחה על בכסא.

את צודקת בהחלט, ישיבה אינה מיטיבה איתך, יש לעשות הפסקות של הליכה ומתיחה כל 30-40 דקות של ישיבה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק