הרגשת כובד בבטן התחתונה ורצון אעז להטיל שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2014 | 16:12 | מאת: מיקי

אני בת 65.סובלת מאוד מהרגשת לחץ בשלפוחית השתן ורצון תמידי להטיל שתן. אין ברחת שתן ואין לי כל בעיה להחזיק שתן. לאחר הטלת השתן אני מרגישה הקלה לשניה אחת בלבד. בלילה אני קמה פעם אחת או בכלל לא. תופעה זהה היתה לי לפני שנים רבות במשך מספר שנים ועברה ולפני כ3 שנים -לתקופה מסויימת וגם חלפה בעצמה. כעת כשנה אני סובלת מאוד והרופאים אתם אני מדברת לא מכירים את הבעיה. כמובן,עשיתי כל הבדיקות שהתבררו כתקינות. תעזרו לי,בבקשה

29/07/2014 | 11:49 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיקי יתכן שיש לך שלפוחית רגיזה . ישנן מספר טיפוליים: תרופתיי, התנהגותיים , ביופידבק ועוד עלייך לפנות לאורולוג לצורך אבחנה

מנהלי פורום אורולוגיה