אי מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/08/2015 | 20:44 | מאת: חי

בעלי,בן 57,סובל מספר ימים מאי מתן שתן כתוצאה מנטילת כדורי rodenal.היינו אתמול במיון והחדירו לו קטטר להוצאת השתן והוא סירב להשיר אותו עקב כאבים עזים. מאז חלפו כ 24 שעות והוא לא נתן שתן.כמה זמן הוא יכול להשאר במצב זה לפני שיחדירו לו שוב קטטר-פעולה שהוא מאוד חושש ממנה?תשובתך בהקדם. תודה

עצירת שתן חדה עלולה לסכן את הכליות ומחייבת צינטור השלפוחית עי קטטר והדכ התחלת טיפול תרופתי. ממליץ לגשת למיון הקרוב או לקופת חולים ללא דיחוי

מנהלי פורום אורולוגיה