מה הכיוון?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

16/10/2014 | 23:06 | מאת: ניקו

יש לי כבר כמה ימים כאב בצד ימין מתחת לצלעות באמצע לימין כמו כיוץ וצביטות בפנים. נמשך לימין הגוף. התחיל אחרי כמה ימים שלא אכלתי בצהרים. אולי לא קשור. הכאב והמקום לוחץ. כמה ימים לפני היתה לי הרגשת נפיחות בבטן. וגזים. יציאות רגילות כל בוקר. לאחר אכילה הכאב המכרסם פוחת . בשאלון פה ניתנו שתי אפשרויות. כיס מרה. או שבגלל שהכאב פוחת לאחר אכילה. גסטריטיס או כיב פפטי. לציין שלפני חצי שנה עשיתי קולונסקופיה וגסטרוסקופיה גיל 50 תקינים. יש לי אבן הרבה זמן בכליה ימינית. אני משתמש בלוסק הרבה זמן. שאלתי האם זו בעיה של כיס מרה? אולטרסאונד בעוד שבועיים רק. האם פפאברין יכול לעזור במקרה של בעית כיס מרה? מה לעשות? אין חום. תודה

לצערי לא ניתן לאבחן במסגרת פורום. גסטריטיס או דלקת כיס מרה הן רק חלק מהאפשרויות. כאב ממקור שרירי ? ריאתי? מומלץ בדיקת רופא באופן מסודר כולל בדיקה גופנית התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה