cmv חיובי בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/12/2016 | 15:38 | מאת: ספיר

עשיתי בדיקות דם בתחילת ההריון שבוע 11 גיליתי כי cmv חיובי ליין כי בשנת 2013 הייתי בהריון והיה שלילי האם ניתן לדעת מתי אירעה ההדבקה? האם עפי הנתונים הללו עדיין קיים חשש לעובר? CMV Ab IgG 14.7 Reactive AU/mL CMV Ab IgM 0.18 Nonreactive Index CMV IgG (VIDAS) 6 aU/mL CMV IgM (VIDAS) 0.03 Negative Index

שלום ספיר, בבדיקות שצרפת אין עדות להדבקה ב- CMV "לאחרונה", אך אין ביכולתי לדעת מתי (לאחר שנת 2013) היא אירעה. אמומלץ לך להתייעץ בנושא גם עם מומחי השרות לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות