מחלה זיהומית ואגינלית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/10/2016 | 07:19 | מאת: ליזה

שלום, כבר מספר חודשים אני סובלת ממחלה זיהומית ואגינלית . כטיפול נתנה לי תרופת דאלאצין, אלה שפתחתי תגובה אלרגלית בצורת פריחה על הגוף והפסקתי את השימוש אחרי שבועיים במקום 4 שבועות. לאחר שפניתי לרופאה לתרופה חליפית נאמר לי כי אין תרופה אחרת ושאני אמורה לקוות שזה יעבור מעצמו מתישהו. יתכן ואין פתרון או תרופה עם תרכובת אחרת? אשמח לעזרה. תודה מראש

שלום ליזה, על איזו "מחלה זיהומית ואגינאלית" מדובר, וכיצד היא אובחנה? הרבה בריאות אפי

30/10/2016 | 09:43 | מאת: ליזה

נקרא Desquamative Inflammatory Vaginitis והובחן דרך משטח

מנהל פורום מחלות זיהומיות