ליסטריה בהריון...................

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/06/2016 | 19:47 | מאת: ליהיא

דר נכבד ערב טוב אודה לך אם תוכל קצת להרגיע אותי אני בהריון בשבוע 19לפני כשנה היה לי תוכי בבית שבא במגע עם הפה שלי היה אוכל גרעינים או בא לי לפה כשהייתי אוכלת עבר שנה מאז אבל שמתי לב שלפני כשנה כמעט היה לו שלשולים לפעמים ובשלב מסויים הרגשתי גם אני שלשולים לפני כמעט כשנה אך הם עברו וכיום יש לי צואה רכה לסירוגין יש לציין שלא היה לי חום אבל בשלב מסויים כן לחמית העיניים קצת נהייתי אדמדמה לא יודעת אם זה קשור שאלתי היא אם חלילה. זה ליסטריה כמה זמן ליסטריה נמשכת האם ייתכן שאין חום ויש ליסטריה האם ייתכן צואה רכה שבאה לסירוגין בגלל ליסטריה עבר מאז כמעט שנה ועכשיו אני בהריון ומאוד מוטרדת שחלילה יש לי את. החיידק הנל בגלל שכיום עדיין יש לי צואה רכה לא שלשולים לסירוגין וצואה קשה אודה מקרב לב על תשובה

23/06/2016 | 19:49 | מאת: רחלי

האם יכול להיות מצב של ליסטריה בגוף מתמשכת ללא חום או תסמינים קיצוניים למעט צואה רכה וקשה לסרוגין יש לציין שאחרי כמה חודשים לחמית העין נהיית אדומה והרגשתי קצת סחרחורת האם יש קשכר

23/06/2016 | 20:51 | מאת: רחלי

האם ליסטריה יכולה להיות בגוף במשך שנה ללא חום או שלרוב היא תגרום לבעיות חמורות אני מאוד מוטרדת סליחה על ריבוי השאלות פשוט שמתי לב שקרוב לשנה הצואה רכה לסרוגין וקשה לסרוגין בדיקות הצואה יצאו תקינות אבל לא היו ספיציפי לליסטריה ואני די מוטרדת כי התוכי לפני שנה בא במגע עם הפה שלי ואחרי תקופה התחלתי לשלשל דבר שהסתדר בסוף לבד אבל עדיין באה לסרוגין

שלום ליהיא, תיאור בעייתך איננו אופייני לזיהום בחיידק ה'ליסטריה'. הרבה בריאות אפי

23/06/2016 | 22:36 | מאת: ליהיא

האם ליסטריה יכולה להיות בגוף במשך שנה ללא חום או שלרוב היא תגרום לבעיות חמורות אני מאוד מוטרדת סליחה על ריבוי השאלות פשוט שמתי לב שקרוב לשנה הצואה רכה לסרוגין וקשה לסרוגין בדיקות הצואה יצאו תקינות אבל לא היו ספיציפי לליסטריה ואני די מוטרדת כי התוכי לפני שנה בא במגע עם הפה שלי ואחרי תקופה התחלתי לשלשל דבר שהסתדר בסוף לבד אבל עדיין באה לסרוגין

מנהל פורום מחלות זיהומיות