הידבקות ב-CMV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/06/2016 | 13:50 | מאת: גילי

שלום, אני בהריון, שבוע 15. בבדיקת דם שביצעתי קיבלתי את התשובה הבאה: CMV-IGG 21.50 U/ML POSITIVE CMV-IGM POSITIVE יש לציין שלפני חודשיים ביצעתי בדיקה זהה, ואז התוצאות היו: CMV-IGG 0.20 U/ML Negative CMV-IGM NEGATIVE האם ניתן לקבוע שזו הדבקה ראשונה במחלה, ואז יש סיכונים לעובר? תודה מראש, גילי

שלום גילי, לפי תוצאות הבדיקות שצרפת נראה שנדבקת לאחרונה ב- CMV. אם אמנם כך קרה, קיים סיכוי גם להדבקה של העובר שלך בנגיף זה ולפגיעה בו כתוצאה מכך. את מוזמנת להתייעץ על נושא זה גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות