אודה לתשובה לגבי וירוס ה-cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/05/2016 | 09:19 | מאת: ויק

שלום, ברצוני לברר לגבי תוצאות CMV: לפני כשנה היה לCMV חיובי גם IGG חיובי וגם IGM חיובי. מאז עשיתי בדיקות נוספות ותמיד הערכים חיוביים. השאלה שלי - האם זה יתכן שערכי ה- IGG ממשיכים לעלות? כלומר: בדצבר היו- 126, באפריל 137, במאי 157? אני יודעת שההדבקה היא ישנה אבל האם אני יכולה להיכנס להריון או שעליה לחכות? אודה לתשובה

שלום ויק, 1. אני לא מוצא הבדל מ ש מ ע ו ת י בין ערכי IgG של 126 ל- 157. 2. רופאים רבים חוששים לתת לאשה עם IgM חיובי ל- CMV 'אישור רשמי' להיכנס להריון. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות