NTM ריאות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/11/2015 | 22:45 | מאת: יוסי

שלום התגלה לי חיידק ממשפחת NTM בריאות, בבדיקת מעבדה נראה כי הוא עמיד לכל סוגי האנטיביוטיקה המוכרת לטיפול (בדומה לתרופות ל- MTB) נראה כי לרפואה הקונבציונלית אין תשובה לגבי מה ניתן לעשות אם בכלל בינתיים אחת לכמה חודשים אני סובל מהמופטיזיס (כיח דמי) , נראה כי באונה הימנית עליונה ישנה "קביטציה" אני בן 45 , מעשן (במגמת ירידה לקראת הפסקה) אשמח לעצה לא מחייבת לגבי אפשרויות נוספות תודה יוסי

שלום יוסי, אני רופא "קונבנציונאלי", ואני חושש שאינני מכיר טיפול (שיעילותו הוכחה) בדלקת ראות חיידקית מלבד הטיפול ה"קונבנציונאלי" (שכולל, דרך אגב, המלצה להפסקה מוחלטת של עישון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות