הליקובקטר שכשל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/10/2015 | 15:58 | מאת: נירה

בת 55 בריאה פרט לתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת.סובלת מרפלוקס הרבה שנים ולעיתים יש לי צרבת . קבלתי שני טיפולים נגד הליקובקטר ועדיין בבדיקה יש לי הליקובקטר.יש לציין שאני אלרגית לפניצילין ובטיפול ראשון קבלתי :לנטון ,פלג'יל, טטרצקלין ,קלבטן משך 10 ימים ואלו בטיפול שני קבלתי :5 ימים קארין ,טאבניק, לנטון ובהמשך 5 ימים נוספים קארין, פרוטוציד ולנטון .שאלתי היא מה עושים עכשו ,כשעדיין יש לי הליקובקטר. המון תודה !!

שלום נירה, קיימים פרוטוקולים טיפוליים נוספים ב'הליקובקטר פילורי', ומומלץ לך להתייעץ בנושא עם הגאסטרואנטרולוג/ית שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות