חיידקי בתי חולים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/08/2015 | 18:14 | מאת: נטלי

אימי נדבקה בחיידק VRE היא מתאשפזת לעיתים קרובות בשל מחלות כרוניות.. בחדר איתה היו עוד 2 חולות עם חיידקי בתי חולים מסוג אחר.. לא קיבלנו מספיק אינפורמציה על החיידק ובפרט הסיכון בהריון /תינוקות/וילדים.. מלבד זאת שאמרו לנו שנשים בהריון תינוקות וילדים צריכים להיזהר ולא להשתמש באותו שירותים.. (כך או כך בשירותים המקלחת שלה אף אחד לא השתמש מרגע היותה סיעודית) באילו מצבים ניתן להניח שיש חשש שחלילה החיידק התפרצה אצלה? מתי צריך לגשת לבית החולים ? לאילו סימנים צריך לשים לב במיוחד? אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה

שלום נטלי, 1. זיהום חיידקי אצל אמך (בלי קשר לזהות החיידק שיגרום לו) אמור להתבטא בתסמינים שונים כגון חום, שיעול (אם מדובר בדלקת ריאות), תכיפות במתן שתן (אם מדובר בזיהום בכיס השתן) ועוד ועוד. 2. בכל מקרה של זיהום כזה כדאי להתייעץ עם רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות