כלמדיה פסיטאקי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/08/2015 | 21:21 | מאת: רחלי

דר שלום רב אודה לך מקרב הלב על מתן מענה שאולי ירגיע את חששותי היה לי תוכי במשך שנה שלא היה בדוק לכלמדיה פסיטאקי לאחר שהוצאתי אותו מהבית בצעתי לעצמי במעבדה נוגדנים לכלמדיה פסיטאקי igm igg iga הכל יצא שלילי שאין כלום באינטרנט הבנתי שלכלמדיה יש עוד שמות אורינטוזיס ופסטיקוזיס שאלתי אם אכן יצא לי נוגדנים שלילים של כלמדיה פסטיקי האם זה מעיד שאין את הפסטיקוזיס והאורינטוזיס כי הבנתי שהם תת מזהמים שנוצרים כשיש אתה כלמדיה הנל וברצוני לדעת ברשותך אם התוכים מעבירים מיקופלסמה ואם כן איך זה בא לידי ביטוי בבני אדם הסיבה לבדיקות נבעה עקב עיניים אדומות לחמית בעיניים אדומה לי ולבני משפחתי דבר שחששתי מימנו בהקשר הזה אודה לך מקרב הלב על הסבר

שלום רחלי, 1. בדיקת נוגדנים 'שלילית' ל'פסיטקוזיס' שווה בדיקת נוגדנים 'שלילית' ל'אורניטוזיס'. 2. אני מציע לך להפנות את שאלתך בנוגע ל"עיניים האדומות" לרופא/ת עיניים. הרבה בריאות אפי

27/08/2015 | 23:45 | מאת: רחלי

מודה לך מקרב הלב רק שאלה נוספת ברשותך למען הסר ספק בהבנתי כשאומרים כלמדיה פסטיקי מתכוונים לפסטיקוזיס? והאם ציפורים מעבירים מיקופלסמה לבני אדם ואיך זה בא לידי ביטוי

מנהל פורום מחלות זיהומיות