זיהום?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/08/2015 | 11:42 | מאת: הריונית

ד"ר שלום, אני בשבוע 32 להריוני ברוך השם. (מתנצלת מראש על התיאור ) היום בבוקר הייתה לי יציאה קצת מימית וגושית והיה ניתן להבחין שצבעה צהוב כמו צבע של חרדל. לעת עתה זה משהו חד -פעמי. יש לציין שאתמול בלילה אכלתי קערת דגנים עם חלב וחצי שעה לאחר מכן טוסט עם גבינה האם זה שייך ? האם יש צורך להתייחסות מיוחדת ? האם זה מעיד על וירוס כלשהו שיש צורך לטפל בו או זיהום? תודה רבה.

שלום הריונית, קשה לאבחן זיהום אחרי 'יציאה' אחת בלבד (גם אם אופיה הוא כמו זה המתואר בשאלתך). המלצתי- לראות האם היציאות החריגות נמשכות, ו/או מופיעים תסמינים חדשים (כגון חום, כאבי בטן וכד'). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות