קדחת קרציות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/05/2015 | 22:02 | מאת: Obm

שלום. בשנים האחרונות אני סובל מעייפות חולשה ותחושת חולי . בנוסף גם מדלקות בדרכי הנשימה סמפונות, ריאות, סינוסים. לאחרונה גם אנמיה. כל פעם שקיבלתי טיפול אנטיביוטי לבעיות הנשימה נהיה שיפור גם בחולשה הכללית. בבדיקת דם שנעשתה בימים האחרונים(לאחר טיפול אנטיביוטי בzeto) התגלה Spotted fever חיובי וטיפוס הבטן חיובי. אציין שאין לי כלב וגם מהילדות לא היה לי מפגש עם קרציות ופרעושים. שאלתי: האם יתכן שהחולשה והעייפות לאורך השנים +בעיות הנשימה הן כתוצאה מקדחת הקרציות וטיפוס הבטן? האם חיידקים אלה נשארים כל כך הרבה זמן? מעבר לפגישה עם רופא למחלות זהומיות האם יש המלצות נוספות? תודה רבה!

שלום Obm, המשפט " Spotted fever חיובי וטיפוס הבטן חיובי" לא ברור לי. בלי קשר לכך, אני מתקשה למצוא קשר בין שתי המחלות הנ"ל לבין "עייפות, חולשה ותחושת חולי" שנמשכות מספר שנים. אני ממליץ לך אפוא להמתין למפגש עם הרופא למחלות זיהומיות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות