דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/05/2015 | 14:23 | מאת: אנונימית

שלום אני בשבוע 20 להריון לפני כחודש נחשפתי לתינוק בן 10 חודשים שחלה באדמדמת אביבית והתקרבתי אליו. כשגיליתי שחולה בצעתי את הבדיקות דנן: הרפס 6 lgg תוצאה 1:80 הרפס 6 lgm תוצאה שלילי cmv lgg שלילי cmv lgm שלילי אני חוששת בשל תוצאת ההרפס , אשמח לדעת מה זה אומר? האם כרגע אני נשאית הרפס? האם עלולה לפגוע בעובר? מה עליי לעשות? תודה

שלום אנונימית, בדיקות הדם שצרפת א י נ ן מעידות על הדבקה חדשה בנגיף כלשהו, לרבות בנגיפים מקבוצת ה'הרפס'. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות