שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2015 | 09:30 | מאת: א

שלום הרופאה שלי אמרה שכשהתוצאות של בדיקת איידס מגיעות, מתקשרים לפציינט לשמוע אותן ממנה. מה קורה אם מתגלה שהפציינט חולה והרופאה מבשרת לו את התוצאה? האם יש פסיכולוג או מישהו איתה בחדר לתמוך בפציינט?

שלום א, אני אינני נוהג להודיע תוצאות של בדיקת HIV לנבדקים בטלפון. הרבה בריאות אפי

17/04/2015 | 07:48 | מאת: א

סליחה על אי ההבנה, לא הסברתי נכון, התכוונתי שמתקשרים לפציינט ומזמנים אותו לשיחה אפילו אם התשובה תקינה, אבל מה קורה אם היא לא תקינה יש איתה אנשי מקצוע לתמיכה בפציינט?

מנהל פורום מחלות זיהומיות