שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/04/2015 | 21:01 | מאת: אני

שלום, יש לי חבר שלאחרונה גיליתי שהוא נשא איידס. היום הוא מסר לי שקית שעל מנת לפתוח אותה הוא מרח רוק באמצעות הלשון על אצבעותיו. כשנגעתי בשקית חשתי ברחובות. הסתכלתי על האצבע והבחנתי בטיפת רוק על האצבע. הרוק נגע בפצע בן כמה ימים על היד. פצע ממש קן. החבר סובל מדלקת חניכיים. האם יש סיכוי שנדבקתי באיידס? לא הבחנתי בדם

16/04/2015 | 21:59 | מאת: אני

קן=קטן רחובות= רטיבות. מתנצל טעויות ההקלדה. הפצע קטן ויבש

שלום אני, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות