IGG חיובי ל CHLAM.TRACH.IgG

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2015 | 20:37 | מאת: אורח

שלום רב, בבדיקת דם עבור CHLAM.TRACH התקבלו התוצאות הבאות: CHLAM.TRACH.IgA -NEGATIVE CHLAM.TRACH.IgG-1/128 ; 1/256 CHLAM.TRACH.IgM-NEGATIVE התוצאה מאוד מפתיעה ומוזרה שכן : א. לא קיימתי יחסי מין משום סוג לפני הנישואין ב. כנ"ל אשתי. היא גם נבדקה לאחר התוצאות שלי והתוצאה שלילית. מאיפה יכולתי להיחשף לחיידק הזה? כמו כן האם בטוח במצב הזה לקיים יחסים? התוצאות של ה-CHLAM.PNEU וה-CHLAM.PSITTACI שליליות עבור IGG IGA וIGM ? אודה לתשובה

שלום אורח, 1. אין לי מושג מתי והיכן נחשפת לחיידק ה'קלמידיה טרכומאטיס'. 2. בלי קשר לכך, בבדיקות שצרפת אין עדות לזיהום עכשווי בחיידק זה. הרבה בריאות אפי

29/03/2015 | 22:12 | מאת: אורח

תודה רבה על התשובה המהירה מתשובתך אני מבין שבהתאם לתוצאות שצירפתי איני יכול להדביק את אשתי בזה כיוון שעל סמך התוצאות אין לי זיהום כרגע. ועדיין- אני סקרן לדעת מהם הדרכים (תיאורטיות) להידבק בחיידק הזה פרט ליחסי מין. האם קיימות דרכים נוספות להידבק בו? אולי מגבת בבית מלון? חשיפה דרך דרכי הנשימה? זה מאוד מטריד אותי. איך זה יכול להיות שנחשפתי לזה בעבר אם לא קיימתי שום מגע מיני לפני החתונה? בברכה

מנהל פורום מחלות זיהומיות