בירור לגבי בדיקת CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2015 | 15:07 | מאת: יעל

שלום, אבקש לשאול מה פירושן של תוצאות הבדיקות הבאות, ובנוסף אציין שהן נערכו לפני כשנה בדיוק: CMV IgM (Screen)- חיובי חלש CMV IGG- 250 AU/ml -גדול מ POSITIVE CMV IgM additional assay- NEGATIVE בד"כ אני יודעת לקרוא את התוצאה, אך זו ספיציפית נראית לי כלל לא ברורה. אשמח להסבר קצר מכם. תודה רבה, יעל

שלום יעל, בדיקות המעבדה שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר ב- CMV, ושנכון ללפני כשנה- לא הייתה אצלך אז עדות לתחלואה בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות