המשך לתגובתך בדיקת רגישות לחיידק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2015 | 20:37 | מאת: לילך

תוצאות בדיקה בחזרה לעמוד הבדיקות הראשי שלום רב בהמשך לתשובתך לקחתי בשבועיים האחרונים ציפרודקס וצפיויט פורטה שלא עזר . לפני התשובות הרופא נתן לי MACRODANTIN אני לוקחת אותו 3 ימים לא רואה שיפור האם לפי התוצאות שרשמתי למטה אני צריכה להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה הזאת או שהיא עמידה ? Urine culture ...צמיחה של Bact.count 1 isolate 100,000CFU/ml. התאמת הטיפול לחיידק Pseud. aeruginosa . Fosfomycin עמיד 64 Amikacin רגיש <=2 Ciprofloxacin רגיש <=0.25 Ceftazidime רגיש 4 Gentamicin רגיש <=1 Meropenem רגיש <=0.25 Nitrofurantoin עמיד >=512 Piperacill/tazobact רגיש 8

שלום לילך, האנטיביוטיקה היחידה ברשימה המתאימה לחיידק (שצמח אצלך בדגימת השתן) ושאותה ניתן לקחת דרך הפה (בשילוב עם הרבה שתיה) היא Ciprofloxacin. ה- Macrodantin ל א מתאימה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות