דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/02/2015 | 16:51 | מאת: לילך

Pseud. aeruginosa מצאו אצלי את החיידק בבדיקת שתן . יש לי כבר שבועיים צריבה קשה בשתן ובחילות לקחתי שתי סוגי אנטביוטיקות לא עזר . הרופא לא יהיה שבוע האם ניתן לחכות עם אנטיוטיקה אחרת שרגישה לחיידק . (בבדיקה במעבדה עשו רשימה מה רגיש) אני מאוד סובלת קשה לי להירדם בלילה בגלל שהצריבות כלכך חזקות

שלום לילך, אם יש לך זיהום בדרכי השתן, זוהה החיידק שגורם לזיהום זה, וידועה רגישותו של חיידק זה לתכשירים אנטיביוטיים- מומלץ להתחיל מ י ד טיפול באחד מהתכשירים הללו ולא להמתין (ובמקביל להרבות בשתיה וכמובן גם להפסיק כל טיפול אנטיביוטי שאיננו מתאים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות