איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/01/2015 | 10:07 | מאת: איתי

היום בבוקר עברתי בדיקת דם במרפאת קופ"ח . רק אחרי שסיימתי את הבדיקה, ראיתי שה"פרפר" שאיתו בוצעה הבדיקה היה מוכן, בתוך המגירונים, ללא העטיפה, וכן ללא הכיסוי שאמור להיות על המחט. בתוך המגרון היו כמה פרפרים מוכנים, ללא כיסוי הניילון וללא כיסוי המחט . כאשר הבנתי זאת, חשכו עיני,וכשחזרתי למעבדה(אחרי כרבע שעה), כבר לא היתה במגירון שום ערכה. נסעתי לביה"ח כדי לברר אם עלי לקבל טיפול מונע, ושם קבעו שלא . א. מה דעתך ? ב. מהי הבדיקה שאותה ניתן לעשות לאחר 2-4 שבועות מיום החשיפה ואיפה ניתן לעשות אותה ? תודה .

שלום איתי, הדבקתך בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נראית לי בלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

26/01/2015 | 12:01 | מאת: איתי

שכחתי לציין שמי שקבע שאני לא צריך טיפול מונע זאת אחות אפידמיולוגית ולמעשה עם רופא לא דיברתי. האם התשובה שלך שלא סביר שנדבקתי עדייו תקפה?

כן

מנהל פורום מחלות זיהומיות