HELICO

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/01/2015 | 10:13 | מאת: לילי

שלום רב, קבעו לי בדיקה בשם Helico. Pylori Breath test-06677, אך שכחתי להזכיר לרופא שאני בהריון שבוע 27. 1.השאלה האם בדיקה הזאת מותרת בזמן הריון, כי אני זוכרת שצריך לשתות איזה חומר מגעיל לפני זה? אני עושה את הבדיקה בעקבות לחשש של קמפולובקטר שגילו לחתול לפני חודש ולמרות התרופות זה לא עובר לו. 2. האם לא עושים את הבדיקה בעזרת בדיקת צואה? כך גילו את החידק למשל לחתול שלי , בצואה. בתודה מראש

שלום לילי, לגמרי לא ברור לי הקשר בין חיידק ה'קמפילובקטר' שגילו אצל החתול שלך לבין הצורך לעבור בדיקת נשיפה לאיתור חיידק ה'הליקובקטר' בקיבה שלך (מדובר בשני חיידקים שונים!). אם זו ההוריה היחידה לביצוע הבדיקה הזאת, אני לא ממליץ לבצע אותה בהריון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות