מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2015 | 20:21 | מאת: יריב

שלום עשיתי בדיקת דם לפני חודש למחלת הנשיקה ויצא לי התוצאות הבאות: CMV IGM-POSITIVE CMVIGG-POSITIVE 41.2 EBV IGG EBNA-POSITIVE 270 לפני שבוע עשיתי שוב בדיקה ויצא לי CMV IGM -חיובי EBV IGG EBNA-POSITIVE 216 השאלה היא כזו מתי נדבקתי? אני ואשתי מנסים להביא ילד לעולם האם זה מסכן את העובר?ההריון?

שלום יריב, לפי התוצאות שצרפת נראה שנדבקת ב- CMV "לאחרונה" (ואני חושש שאין ביכולתי לפרט מעבר לכך). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות