מסז אירוטי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/12/2014 | 15:03 | מאת: j

שלום דר הלפרין אני נוהג לבקר במכוני עיסוי. המעסות נוהגות לעשות לי עיסי עם שמנים ולאחר מכו בדרכ מתבצעת הרפייה ידנית עם שמן (עושה לי ביד). האם ניתן להידבק במחלות מין בפרוצדורה הנל? האם לפי דעתך קיים סיכון גבוהה להידבק במחלות מין כאשר הולכים למקומות כאלו? תודה

שלום J, אם השמן הוא נקי והידיים של המעסות הן נקיות אז סיכויי ההדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבים כנמוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות