הרפס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/11/2014 | 15:11 | מאת: ליטל

שלום, לחבר שלי יש הרפס בפה. בזמן שההפרס נראה כמו פצע אדום פתוח קיימנו יחסי מין. לא התנשקנו אבל הוא לקח רוק מהפה והרטיב את אזור איבר המין שלי. האם נדבקתי בהרפס גניטלי? לא ידעתי שקיים דבר כזה בכלל ואני ממש לחוצה. מה הסיכוי שאדבק?

שלום ליטל, אין ביכולתי לכמת את סיכויי ההדבקה שלך ב'הרפס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הבה נקווה שלא נדבקת. הרבה בריאות אפי

19/11/2014 | 17:34 | מאת: ליטל

אפי תודה. אבל תוכל להגיד אם יש סיכוי גבוה או נמוך? האם נתקלת במקרה כזה? אולי בגלל שלא נעשה מגע ישיר של הפה עם איבר המין אז הסיכוי נמוך יותר? בבקשה רק הגד לי מה אתה חושב

מנהל פורום מחלות זיהומיות