עייפות יתר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/11/2014 | 08:04 | מאת: ליאונורה

בוקר טוב,יש לי ילד כיום בן 19,בגיל שנה וחצי החל לסבול מזיהומים חוזרים,דלקות גרון (90%) דלקות אוזניים וברונכיטיס,כל המצב הזה נמשך עד גיל כמעט 14 ואז פשוט נעלם אבל מאז הילד עייף בצורה ממש קיצונית,גם אם הוא הולך לישון בשעה 10:00pm בבוקר הוא ממש מתקשה לקום ולצערי זה משפיע בצורה רצינית על הריכוז שלו בלימודים,אני מבינה שהשעות שהוא קם השנה ללימודים (05:00am ) זה גם לא עוזר אבל נראה לי שמשהו אחר קורה איתו,ההמוגלובין שלו בסדר 15.1 הפריטין גם לא חסר 64,האם יכול להיות שכל העייפות הזאת היא תופעת לוואי של כ- 14 שנים של זיהומים חוזרים,האם יש מה לעשות?,תודה על זמנך ויום טוב.

שלום ליאונורה, לא נראה לי סביר שהעייפות הקיצונית של בנך בן ה- 19 נגרמת רק בגלל הזיהומים החוזרים שמהם הוא סבל עד הגיעו לגיל 14. אני מציע אפוא שהוא ייבדק ע"י רופא/ת משפחה או רופא/ה פנימאי/ת כדי לנסות לרדת לשורש הבעיה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות