מדוע יש צורך בטכנולוגיה חדשה לחיסון נגד אבולה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/10/2014 | 23:58 | מאת: אבולה

חיסונים לנגיפים מכילים את הנגיף החי- המוחלש, או את הנגיף המומת, או חלבונים של הנגיף. במקרה של האבולה דוחפים עכשיו לניסויים קליניים 2 חיסונים המבוססים על נגיף אדנו או נגיף VSV מהונדסים המקודדים לחלבוני הנגיף. מדוע הולכים דווקא בכיוון הזה, מה היתרונות ומה החסרונות של שיטת חיסון זו? האם יש עוד חיסונים המצויים עכשיו בשימוש בבני אדם המבוססים על שיטת חיסון זו?

שלום אבולה, נושא פיתוח החיסונים כנגד נגיף ה'אבולה' איננו מוכר לי מספיק כדי להביע עליו דיעה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות