חיסון נגד כלבת לאדם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/10/2014 | 17:19 | מאת: שרי

כמה זמן מחזיק החיסון לאדם שקיבל חיסון? שנה? תודה .

24/10/2014 | 18:50 | מאת: שרי

24/10/2014 | 18:51 | מאת: שרי

תוספת לשאלה : האם יש דרך לבדוק את רמת הנוגדנים כנגד כלבת שיש לאדם שחוסן ? תודה.

שלום שרי, לאחר קבלת חיסון נגד כלבת ניתן לבדוק רמת נוגדנים (אבל אינני יודע היכן במדינת ישראל מבוצעת בדיקה זו). כשלא מבוצעת בדיקה כזו, נחשב האדם כמחוסן במשך שנים רבות, לפחות עד ל"נשיכה החשודה" הבאה שלאחריה הוא אמור לקבל זריקות נוספות. הרבה בריאות אפי

25/10/2014 | 08:42 | מאת: שרי

תודה על תשובתך . ואחרי שלושה חודשים וחצי הוא עדיין בעל רמת נוגדנים מספקת במקרה וקורה משהו ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות