שאלה למומחה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/10/2014 | 17:04 | מאת: אלי פרץ

שלום,סבא שלי נמצא כנשא שלcre לאחר שהיה מאושפז זמן רב לאחר ניתוח גב שהסתבך בעקבות זיהום.שאלתי היא האם היות סבי נשא מסכנת את חייו,והאם היותו נשא בעל זיהום קשורה לרמת סכנת החיים(סבא שלי מקבל אנטיביוטיקה חודש)

שלום אלי, לא ברור לי משאלתך כיצד הוגדר סבך כנשא של CRE, והאם הוא מקבל אנטיביוטיקה (מזה כחודש) כנגד ה- CRE או מסיבה אחרת. הרבה בריאות אפי

20/10/2014 | 21:56 | מאת: אלי פרץ

שלום שוב,תודה שענית על שאלתי מתברר שלא ניסחתי את השאלה בצורה נכונה,לסבי יש זיהום בעקבות ניתוח קיבוע בגב מזה חודש הזיהום לא קשור לcre אלה זיהום של חדר ניתוח לא סטרילי בבית חולים. לאחר שהיה מאושפז חודשיים לפני כ שבוע אובחן בנוסף לזיהום כנשא של Cre ונילקח למחלקה פנימית לבידוד מגע. עכשיו שאלותי הם:1.האם יש סכנת חיים למי שהוא נשא של חיידק cre ושאלתי השניה היא האם יש סכנה גדולה יותרר לסבי כנשא של cre וחולה בזיהום ומטופל באנטיביוטיקה כחודש? סליחה על הנידנוד והודה לך מאד אם תענה על שאלתי זה חשוב ביותר תודה רבה

מנהל פורום מחלות זיהומיות