טיפול בורמקס לתולעי סיכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/10/2014 | 11:22 | מאת: שני

שלום רב, נדבקתי מבני בתולעים. חשוב לציין שאני בהריון בשבוע 14- אך רופא הנשים והמכון הטרטולוגי אישרו לקיחת תרופת ורמוקס. הרופאה שלי הנתחתה אותי לקחת במשך 6 ימים כדור אחר. שאלתי- שמעתי שכדאי לקחת אחרי 10 ימים שוב כדור מאחר ואורך חיי התולעת הוא 10 ימים. האם אכן לדעתך זה המינון הנכון והמומלץ לטפל בתולעים? אשמח לעצתך וכיצד לקחת את הכדורים. תודה רבה.

שלום שני, אינני מכיר פרוטוקול של טיפול בתולעי סיכה שבו לוקח/ת המטופל/ת כדור אחד של 'ורמוקס' כל יום במשך 6 ימים. הרבה בריאות אפי

20/10/2014 | 15:25 | מאת: שני

תודה על המענה. אם כך- איזה מינון וטיפול אתה ממליץ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות