CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/09/2014 | 09:55 | מאת: דנה

כבר שאלתי בעבר אך קיבלתי שוב תוצאות: הריון שני שבוע 16 (בהריון הראשון ב-2012 לא היה CMV): IgG positive (ללא אחוזים או מספרים) IgM borderline Avidity לא ניתן לחישוב כי הIgG too low. בדיוק אותן תוצאות היו בשבוע 7 ובשבוע 12. מה זה אומר?יתכן שהמדדים לא עולים לאחר חודשיים? האם נתקלת בעבר בתוצאה כזאת? כי שני רופאים מנוסים שהייתי אצלם מעולם לא ראו דבר כזה... אשמח לאיזשהו פירוש אפשרי לתוצאות. תודה רבה!

שלום דנה, 1. אני לא מוצא משהו מאד מיוחד בתוצאות הבדיקות שצרפת: IgM "גבולי" הוא לא 'חיובי', ו ל א מעיד בהכרח על הדבקה לאחרונה. IgG נמוך מאד (שעליו אי אפשר לבצע Avidity) גם הוא לא בהכרח מעיד על הדבקה בעבר, ויכול לבטא תוצאה 'חיובית כוזבת'. 2. את מוזמנת להתייעץ בנושא גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות