האם זה מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/09/2014 | 09:47 | מאת: אילה

אני שלחתי לך למעטה את תוצאות הבדיקה של הילדה שלי היא בת 18 לא הרגישה טוב התנפחו לה השקדים ללא חום .הרופא עשה לה משטח גרון שיצא שלילי בנתיים הוא נתן לה אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה היא שתתה 4 ימים כאבה לה הבטן מאוד והוא נתן לה לעשות בדיקות דם .האם היא נדבקה במחלת הנשיקה יש לנו תור לרופא למחר בבוקר

שלום איילה, בדיקות המעבדה ה"זיהומיות" שצרפת מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיף הקרוי EBV, אך הן אינן אבחנתיות לזיהום חריף בנגיף זה ("מחלת הנשיקה"). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות