הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2014 | 15:50 | מאת: לי

שלום אני סובלת מהרפס בשפתיים כל חיי בערך (אני בת 23). בשנים האחרונות הם היו "עדינים" ואתמול יצא לי הרפס אלים במיוחד. הוא כואב לי מאוד וגדול יחסית (נמצא בזווית השפתיים). בנוסף לכאבים באזור הספציפי של ההרפס יש לי כאבים ונפיחות בבלוטות הלימפה באזור הלסת/צוואר. האם זה נגרם בגלל ההרפס? נתקלת פעם בתגובה כזאת להרפס? תודה על תשובתך..

שלום לי, תיאור בעייתך העכשווית מתאים לזיהום שניוני ב'הרפס'. הרבה בריאות אפי

02/09/2014 | 17:11 | מאת: לי

האם מסוכן? דורש טיפול תרופתי או רק מקומי עם משחה על ההרפס? תודה על תשובתך המהירה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות