מברשת שיניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2014 | 22:21 | מאת: ליאת

היום הייתי אצל חברה היא נכנסה לצחצח שיניים אני נכנסתי אחריה הזזתי את המברשת שיניים שלה ומיד עפו עלי טיפות ממש גדולות לעיניים בהנחה שיש לה דימום בחניכיים או פצעים בפה וזה נכנס לי לעין האם זה מסוכן? ראיתי מסביב למברשת אדום.

02/08/2014 | 01:58 | מאת: ליאת

שאלה נוספת שאני יותר חוששת זה שהמברשת היתה מונחת על כתם חום וגם אולי היה מגע של המשחה בכתם ואני צחצחתי שיניים ויש לי דלקת חניכיים שיורד ממנה דם האם יש חשש להדבקות?

שלום ליאת, לא ברור לי משאלתך מאיזו מחלה את חוששת. הרבה בריאות אפי

02/08/2014 | 08:29 | מאת: ליאת

אני חוששת מאיידס במיוחד מהמצב השני שבו המברשת היתה על משטח כתם חום וגם היה מגע של המשחת שינים בכתם החום ואח"כ ציחצחתי עם המברשת שיניים כשיש לי דימומים מהחניכיים.

מנהל פורום מחלות זיהומיות