CMV בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2014 | 16:24 | מאת: פיפס

שלום, בפברואר שנה שעברה עשיתי בדיקות והתברר שאני חולה במחלת הנשיקה. CMV-IGG 94.20 IU/ML POSITIVE CMV-IGM POSITIVE כעת אני בשבוע שמיני ואלה תוצאות הבדיקה CMV-IGG 112.00 U/ML Positive CMV-IGM POSITIVE CMV IGM METHOD 2 BORDERLINE האם יש סיבה לדאגה? תודה

שלום פיפס, עובר של אשה שחלתה בעברה ב- CMV עשוי להידבק בנגיף. יחד עם זאת, נראה שהסיכוי להדבקה כזאת יורד ככל שמועד הכניסה להריון מתרחק ממועד ההדבקה בנגיף. את מוזמנת להתייעץ על כך גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02 (או 3 בסוף). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות