שאלה לגבי חיסון כלבת ולקיחת אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2014 | 20:52 | מאת: נופר

שלום, אני מקבלת את סדרת חיסוני הכלבת בגלל שנשרטתי על ידי חתול, כבר קיבלתי חלק מסדרת החיסונים ונשארו לי עוד 3 חיסונים לקבל. אני צריכה לקבל אנטיביוטיקה מסוג "אוגמנטין 875" כדור 1 פעמיים ביום בעקבות דלקת. רציתי לשאול האם זה בסדר לקחת אנטיביוטיקה בזמן סדרת קבלת החיסונים? תודה.

30/07/2014 | 20:55 | מאת: נופר

א. נשארו לי 2 חיסונים לקבל, אחד מהם מחר, והשני שבוע אחרי זה. ב. למעשה את האוגמנטין התחלתי לקחת כבר היום בערב. סליחה על הבלבול.

שלום נופר, אפשר לקחת 'אוגמנטין' במהלך תקופת החיסון כנגד כלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות