אולטרסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2014 | 15:30 | מאת: סיוון

הלכתי לעשות אולטרסאונד וגינלי וראיתי שיש כוס חד פעמית שבתוכה יש ג'ל והטכנאית כל פעם טובלת את המתמר של האולטרסאונד בתוך הכוס עם הג'ל. המכשיר עצמו מזוהם ולא מחוטא ואני תמיד רואה שיש עליו ג'ל/נוזלים שנשארו מהבדיקה הקודמת. אח"כ היא מלבישה קונדום על המכשיר ושוב טובלת אותו בכוס עם הג'ל ואז מכניסה את המכשיר לתוך הנרתיק. האם יש סכנת הדבקה באיידס?

שלום סיוון, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות