היפטיטיס c- דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/09/2011 | 16:40 | מאת: מודאגת מאוד!!!!

שלום רב. להלן תוצאות בדיקות הדם שעשיתי, אודה מאוד אם תוכל להסביר לי מה משמעותן (האם אני חולה או לא האם נשאית)- מודאגת מאוד מאוד מאוד!!! HEPATITIS C RNA QUAN Negative HCVAb confirmatory Positive HEPATITIS C Ab Positive

שלום מודאגת מאד, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שיש בדמך נוגדנים כנגד הפטיטיס C, אך אין (הבזמן ביצוען) עדות להימצאות הנגיף עצמו- דהיינו א י ן עדות לכך שאת נשאית או חולה. אחד ההסברים האפשריים לשילוב כזה של בדיקות הוא שנדבקת בעבר בנגיף והחלמת ממנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות